Share

Home / Comune / Primăria Glodeni caută inspector și referent

Primăria Glodeni caută inspector și referent

Primăria comunei Glodeni organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante: de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului financiar-contabil, salarizare și resurse umane și unul de referent, clasa III, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului fond funciar din Aparatul de Specialitate al Primarului comunei Glodeni, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de inspector, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu dioplomă de licență și 1 an de vechime în specialitatea studiilor.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de referent, candidații au nevoie de studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Dosarele se pot depune până în 16 noiembrie la sediul instituției din comuna Glodeni, nr. 133. Proba scrisă se va desfășura în 28 noiembrie de la ora 10:00, iar interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare, actele necesare înscrierii și bibliografia de concurs sunt afișate pe www.primariaglodeni.ro/anunturi precum și la sediul instituției. Pentru mai multe detalii sunați la 0265 338 256 sau 0265 338 112 sau trimiteți un e-mail la primglodeni@yahoo.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Rușii-Munți angajează

Primăria comunei Rușii-Munți organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de mecanic utilaje, anunță …

Share
Share