Share

Home / Cultură / Sync Percussion Group și Larisa Dobrin vor îmbina ritmurile cu versurile
Larisa Dobrin este studentă în anul 1 la Facultatea de Arte din Târgu Mureș, specializarea Arta actorului (Foto: Andrei Vornicu)

Sync Percussion Group și Larisa Dobrin vor îmbina ritmurile cu versurile

Evenimentele incluse în cea de-a cincea săptămână în care se derulează la Târgu Mureș proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, se vor desfășura în datele de 7 și 8 noiembrie.

Întâlnirea cu muzica și poezia va avea loc miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatru 74 din Cetatea Medievală Târgu Mureș (Bastionul Măcelarilor). Larisa Dobrin, împreună cu muzicienii din Sync Percussion Group (Nichita Domide, Ioan Văleanu și Reman Gregrely) vor oferi publicului un program ce va include poezii semnate de poeți mureșeni și momente muzicale aparținând unor compozitori români și străini.

Intrarea este liberă!

Atelierul de percuție „Ritmul în folclorul românesc“ va avea loc, începând cu ora 13.00, în data de 8 noiembrie, la Gimnaziul Dacia din Târgu Mureș și va fi destinat elevilor claselor pregătitoare. Sunt 25 de locuri disponibile la atelier.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Piciorul meu stâng / My Left Foot: The Story of Christy Brown, la Festivalul Filmului European la Târgu Mureș

Piciorul meu stâng este povestea reală a scriitorului irlandez Christy Brown care suferă de paralizie …

Share
Share