Share

Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi în şedinţă extraordinară

Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi în şedinţă extraordinară

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 4.337 din 2 noiembrie 2018 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc marţi, 6 noiembrie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local nr. 284 din 25 octombrie 2018 privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureş  pe  anul  2018.
  2. Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție “Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”, Târgu-Mureș”.
  3. Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție “Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Liceul Tehnologic “Aurel Persu”, Târgu-Mureș”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zi de Zi angajează contabil

Zi de Zi angajează contabil, absolvent de facultate, profil economic.   Cerinţe: – cunoștinţe de contabilitate …

Share
Share