Share

Home / Joburi / DJST Mureș caută administrator

DJST Mureș caută administrator

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție de administrator, treapta profesională 1, la Unitatea de Administrare a Bazelor Sportive, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de cel puțin studii liceale absolvite cu diplomă, o vechime în muncă de minimum 5 ani, abilități manageriale, corectitudine, operativitate și receptivitate în soluționarea sarcinilor repartizate, disciplină profesională, păstrarea confidențialității, capacitate de a lucra în echipă, capacitate de analiză și sinteză, creativitate și inițiativă.

Dosarele se pot depune până în 14 noiembrie, ora 16:30 la sediul instituției din str. Victor Babeș, nr.11, Târgu-Mureș. Vor urma proba scrisă în 21 noiembrie, ora 10:00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile de participare și condițiile de desfășurare a concursului, bibliografia și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul instituției și pe pagina www.djstmures.ro.

Pentru relații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0265 218 841, persoană de contact Runcan Florina.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Chibed caută referent

Comuna Chibed organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de referent, clasa III, …

Share
Share