Share

Home / Business / Întâlnire a oamenilor de afaceri la Sighișoara

Întâlnire a oamenilor de afaceri la Sighișoara

Joi, 1 noiembrie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sighișoara a avut loc o întâlnire a oamenilor de afaceri cu tema “Dezvoltarea eficientă și concretă a antreprenoriatului local”, organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), în parteneriat cu Primăria municipiului Sighișoara și Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii (CLIMM) Sighișoara.

La întâlnirea cu agenții economici sighișoreni au participat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean – primarul municipiului Sighişoara, Ioan Lucian – președintele UNPR, Florin Balint –  vicepreședintele UNPR, care este și coordonatorul Comisiei politici interne și externe, Dorel Puchianu – președintele Comisiei Fonduri europene și Minoriu Neagu – președintele CLIMM Sighișoara.

“Temele de dezbatere au fost: modalități concrete de reprezentare a intereselor companiilor private de către o organizație patronală, internaționalizarea firmelor românești și accesarea fondurilor europene, mijloc eficient de dezvoltare a mișcării patronale din județe. Luând exemple concrete ale unor regiuni din România, unde antreprenoriatul zonal și local s-a dezvoltat datorită eficienței cu care reprezentanții mediului de afaceri au acționat, și în zona municipiului Sighișoara mediul de afaceri poate evolua, în mod concret, înspre binele companiilor private”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Război intern în UDMR Mureş

Preşedintele UDMR Mureş, Péter Ferenc, a reproşat public conducerii organizaţiei Târgu-Mureş a Uniunii că nu …

Share
Share