Share

Home / Business / Crewshop în pregătire la Aeroportul “Transilvania”

Crewshop în pregătire la Aeroportul “Transilvania”

Conducerea Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că organizează licitație pentru înfiinţarea unui crewshop în incinta aeroportului.

“Caietul de sarcini precum şi draftul de contract se poate ridica de la sediul Regiei, precum şi printr-o solicitare pe adresa de e-mail: office@transylvaniaairport.ro, începând cu data de 31 octombrie 2018”, se precizează în comunicat.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 23 noiembrie 2018, ora 16.00, câştigătorul licitaţie urmând să fie stabilit în data de 26 noiembrie 2018, ora 10.00.

Persoanele fizice sau juridice interesate să participe la licitaţie care doresc să obţină informaţii suplimentare au la dispoziţie numerele de telefon 0265-328.888 sau 0749-014.465, persoană de contact Mărioara Câmpean.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect imobiliar în Corunca

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor …

Share
Share