FOTO: B-unicii în Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

FOTO: B-unicii în Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor

Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor este o manifestare cultural artistică care are drept scop oferirea unei alternative luminoase Haloween-ului, această “sărbătoare” împrumutată și căreia îi propune ca revers întâlnirea cu îngerii și entitățile de lumină.

Vineri, 2 noiembrie, a venit rândul Arhanghelului Raguel, al cărui nume înseamnă “Prietenul lui Dumnezeu” și este un Arhanghel al Relațiilor.

El aduce armonie în relațiile pe care le ai, vindecă relațiile trecute și prezente și te ajută să interacționezi cu oamenii într-un mod mai plăcut.

Simți că ți-ai dori ceva mai multă armonie în jurul tău? Nu trebuie decât să ceri ajutorul Lui, iar comunicarea cu cei din jur se va transforma în sunete muzicale… plutind în aer.

Și așa am ajuns să recurgem la muzică ca modalitate de comunicare. Iar alegerea cântecului “Tu mă ridici”s-a datorat unicității sale. Pe de o parte, poate fi considerat un adevărat cântec de dragoste și de recunoștință față de ceea ce creează persoana iubită în tine și pentru tine; pe de altă parte, se identifică drept o profundă piesă spirituală care evidențează grija fidelă și providențială a lui Dumnezeu față de persoana ta când ești vulnerabil.

Sper ca Arhanghelul Raguel să aducă pace, armonie și calm în acest mediu, care înseamnă “la serviciu” și “acasă”.

Dr. Anca FLOREA

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE