Share

Home / Invatamant / „Teatru Forum Antidrog”, la Colegiul Naţional „Papiu”

„Teatru Forum Antidrog”, la Colegiul Naţional „Papiu”

Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu-Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș au desfășurat, în perioada 24-25 octombrie, activități de prevenire a consumului de droguri orientate pe activităţi culturale de petrecere a timpului liber ca alternativă sănătoasă la consumul de droguri, adresate elevilor de la Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș.

„În acest sens, elevii de la cursul de teatru din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Mureș, au interpretat o piesă de Teatru Forum cu mesaj antidrog. În interpretarea piesei au fost implicați și elevi ai Colegiului Național “Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș, prezenți la activitate”, au transmis organizatorii activităţii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Activitatea face parte din proiectul „Teatru Forum Antidrog”, proiect local  implementat de Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu-Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cercetare teatrală la UAT Târgu-Mureș

Școala doctorală a Universității de Artă din Târgu-Mureș (UAT) organizează multiple ateliere deschise intitulate „Cercetare …

Share
Share