Share

Home / Administratie / Delegaţie din Coreea de Sud, la Primăria Târgu-Mureş. Schimb de experiență între medici și studenți din ambele ţări, pe agenda întâlnirii

Delegaţie din Coreea de Sud, la Primăria Târgu-Mureş. Schimb de experiență între medici și studenți din ambele ţări, pe agenda întâlnirii

Primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, viceprimarul Makkai Grigore, consilierii locali dr. Theodora Benedek, dr. Magyari Elod, dr. Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș, directorul medical al SCJU, dr. Szederjesi Janos, precum și reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Mureș s-au întâlnit luni, 5 noiembrie, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureș, cu o delegație din Coreea de Sud.

„Această întâlnire vine ca urmare a protocolului de parteneriat încheiat între Municipiul Târgu-Mureș și fundația din Coreea de Sud și a vizitei efectuate în Coreea de Sud de reprezentanții Municipiului Târgu-Mureș și ai Consiliului Local care au stabilit o agendă comună cu privire la realizarea mai multor proiecte. Proiectele privesc în primul rând colaborarea pe termen lung cu spitalele din oraș și propun, printre altele, schimb de experiență între medici și studenți din ambele țări. De asemenea, au fost stabilite proiecte concrete privind promovarea culturală”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Relaţii  Interne şi Internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conflict salarial la Primăria oraşului Luduş

Actualele salarii ale angajaților din Primăria orașului Luduș sunt calculate conform Legii unice de salarizare …

Share
Share