Home / Business / Lucian Cueșdeanu, Nakita: „Muncă până noaptea, toată ziua pe drumuri și nervi cât încape”

Lucian Cueșdeanu, Nakita: „Muncă până noaptea, toată ziua pe drumuri și nervi cât încape”

Nakita Prod Comimpex, un lider pe piața producerii și distribuirii de echipamente de protecție, membru de aur al Camerei de Comerț Mureș, s-a situat și în acest an pe primul loc în Topul Firmelor la categoria întreprinderilor mici pe domeniul fabricării de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control și navigație.

Managerul companiei, Lucian Cueșdeanu, nu a fost încântat de prezența slabă a aleșilor locali la eveniment. „Mulțumim celor care ne-au „onorat cu prezența”, președintelui Consiliului Județean, domnului primar, domnului prefect și restul oficialităților. 2017 a fost un an bun, nu avem de ce să ne plângem, iar acesta a fost și mai bun. Nu mai are rost să facem investiții, pentru că tot mai greu merge, din păcate”, a spus el.

Nu sunt reprezentanți la nivel de guvern

Celor care vor să ajungă în topul firmelor, Lucian Cueșdeanu le recomandă multă muncă. „Muncă până noaptea, toată ziua pe drumuri și nervi cât încape. Iar mulțumita o „primim” de la aleșii noștri. Nici măcar de bun simț, să trimită o depeșă, un porumbel măcar, asta e mulțumita muncii noastre. Pentru că noi plătim, nu ei. Cum spunea și domnul președinte, banii nu se tipăresc”, a precizat el.

În ceea ce privește prezența președintelui Camerei de Comerț, Mihai Dărăban, managerul Nakita s-a declarat mulțumit. „El este în branșă, în temă cu toate, un bun cunoscător al mediului de afaceri: un asemenea om ne trebuie, dar cum a spus și domnul Pop, nu avem niciun reprezentant la nivel de guvern și guvernul face ce vrea cu noi. Ca atare, mai departe decât mărirea salariilor aiurea, fără măcar să se consulte cu un reprezentant al mediului de afaceri, nu oferă nimic. De unde să se mărească? Cum? Nu există predictabilitate, este o nesimțire crasă a modului cum ne privesc și cum se comportă cu noi care suntem singurii care aduc plus-valoare la țara asta”, a conchis Lucian Cueșdeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Situația șomajului din județul Mureș

La sfârșitul lunii aprilie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) …