Nereguli descoperite la un depozit de cherestea din Ibăneşti Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 474 Vizualizări

Nereguli descoperite la un depozit de cherestea din Ibăneşti

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor  Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov şi sprijiniţi de angajaţi ai Ocolului Silvic Gurghiu au efectuat, în perioada 23 octombrie – 5 noiembrie, o acțiune privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.

Cu acest prilej, la o întreprindere individuală din localitatea Ibăneşti s-a constatat că aceasta nu deţine în depozit cantitatea de 15,17 metri cubi lemn de lucru şi cherestea răşinoasă, rezultată ca diferenţă între stocurile faptice şi scriptice.

„De asemenea, în depozitul societăţii a fost identificată cantitatea de 15,64 metri cubi cherestea răşinoasă, pentru care nu a putut fi prezentată documentaţia de provenienţă”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma celor constatate, întreprinderea individuală a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, cantitatea de 15,17 metri cubi lemn de lucru şi cherestea răşinoasă, în valoare de 8.428 lei, a fost confiscată valoric, în baza aceleaşi legi, iar cantitatea de 15,64 metri cubi cherestea răşinoasă, în valoare de 9.388 de lei, a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Gurghiu.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE