Share

Home / Comune / Primăria comunei Sâncraiu de Mureș caută muncitor

Primăria comunei Sâncraiu de Mureș caută muncitor

Primăria comunei Sâncraiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual de muncitor calificat I în cadrul Compartimentului Cultură și Administrativ, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de școala profesională finalizată cu diplomă de absolvire cu calificare în meseria de mecanic agricol, o vechime în muncă de minimum 5 ani și un permis de conducere categoria B.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul primăriei din str. Principală, nr. 197/A până în 10 noiembrie. Vor urma proba scrisă în 26 noiembrie de la ora 10.00 și interviul în 28 noiembrie de la ora 12.00.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia stabilită se afișează la sediul instituției și pe site-ul www.sancraiums.ro.

Relații suplimentare se pot obține de asemenea la sediul instituției sau la numărul de telefon 0265 316 964.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical în Ungheni

Orașul Ungheni organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical din cadrul Compartimentului Cabinet …

Share
Share