Home / Joburi / Primăria Reghin angajează muncitor

Primăria Reghin angajează muncitor

Primăria municipiului Reghin organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale vacante, și anume un post de muncitor I în cadrul Secției Drumuri, poduri și trotuare și două posturi de asistent medical debutant în Compartimentul Cabinete școlare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de muncitor, candidații au nevoie de studii medii/generale, o vechime în muncă de minimum 5 ani, iar un avantaj îl constituie posesia permisului de conducere categoriile B și C, cu atestat profesional de marfă în termen de valabilitate.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de asistent medical debutant, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă sau echivalent și trebuie să fie absolvenți cu diplomă/certificat  în domeniul asistent medical generalist.

Dosarele se pot depune până în 15 noiembrie la sediul primăriei din str. Petru Maior, nr. 41, județul Mureș. Proba practică pentru postul de muncitor se va desfășura în 27 noiembrie de la ora 9.00, iar proba scrisă pentru postul de asistent medical debutant în aceeași zi de la ora 11.00. Data și ora interviului pentru toate posturile vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției (Serviciul Resurse Umane, Salarizare) sau la numărul de telefon 0265 511 112, interior 110.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezervist voluntar în Armata României

Până la data de 30.07.2021 se desfășoară recrutările pentru 775 de locuri de rezervist voluntar …