Primăria Reghin angajează muncitor Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 916 Vizualizări

Primăria Reghin angajează muncitor

Primăria municipiului Reghin organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale vacante, și anume un post de muncitor I în cadrul Secției Drumuri, poduri și trotuare și două posturi de asistent medical debutant în Compartimentul Cabinete școlare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de muncitor, candidații au nevoie de studii medii/generale, o vechime în muncă de minimum 5 ani, iar un avantaj îl constituie posesia permisului de conducere categoriile B și C, cu atestat profesional de marfă în termen de valabilitate.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de asistent medical debutant, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă sau echivalent și trebuie să fie absolvenți cu diplomă/certificat  în domeniul asistent medical generalist.

Dosarele se pot depune până în 15 noiembrie la sediul primăriei din str. Petru Maior, nr. 41, județul Mureș. Proba practică pentru postul de muncitor se va desfășura în 27 noiembrie de la ora 9.00, iar proba scrisă pentru postul de asistent medical debutant în aceeași zi de la ora 11.00. Data și ora interviului pentru toate posturile vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției (Serviciul Resurse Umane, Salarizare) sau la numărul de telefon 0265 511 112, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE