Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută inspector de specialitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută inspector de specialitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului contractual temporar vacant de inspector de specialitate la Servicul Resurse Umane, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitate și au nevoie de un minimum de 6 luni vechime în specialitate.

Dosarele se pot depune până în 8 noiembrie la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. 1, cam 4107, zilnic între orele 13.00 și 15.30. Vor urma proba scrisă în 16 noiembrie de la ora 9.00 și interviul în 20 noiembrie de la aceeași oră.

Informații suplimentare se pot obține la camera 4107, pe www.spitalmures.ro sau la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Takacs Laura.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România!

Primarul capitalei, Gabriela Firea, l-a numit joi, 13 iunie, în funcţia de manager interimar al …

Share
Share