Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută referent de specialitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută referent de specialitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de referent de specialitate la Birou Achiziții Publice și Contractare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat și de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în științe economice.

Dosarele se pot depune până în 15 noiembrie la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. 1, cam. 4107, zilnic între orele 13.00 și 15.30. Vor urma proba scrisă în 23 noiembrie de la ora 9.00 și interviul în 27 noiembrie de la aceeași oră.

Informații suplimentare se pot obține la camera 4107, pe www.spitalmures.ro sau la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Takacs Laura.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ABA Mureș angajează inginer

Administrația Națională Apele Române, Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant …

Share
Share