Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean Mureș caută economist debutant

Spitalul Clinic Județean Mureș caută economist debutant

Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant pe perioadă nedeterminată de economist debutant la Serviciul de management al calității serviciilor medicale, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă de licență, fără a fi necesară vechimea în specialitate.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Bernady Gyorgy, nr. 6, camera 11, până în 14 noiembrie. Vor urma proba scrisă în 26 noiembrie de la ora 10.00 și interviul în 29 noiembrie de la aceeași oră.

Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile accesând pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro. Mai multe informații la numărul de telefon 0771 786 265 sau 0365 882 572.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România!

Primarul capitalei, Gabriela Firea, l-a numit joi, 13 iunie, în funcţia de manager interimar al …

Share
Share