Mobex SA, litigii noi în instanţă Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 583 Vizualizări

Mobex SA, litigii noi în instanţă

Mobex SA, cu sediul social principal pe str. Căprioarei, nr. 2, Târgu-Mureș, companie listată la Bursa de valori București, a emis o informare despre litigiile în care este implicată societatea.

Potrivit comunicatului emis de președintele Consiliului de Administrație, ing. Popescu Mihail, sunt în total patru dosare.

Primul dosar cu nr. 7470/99/2016 se află pe rolul Tribunalului Iași privind procedura insolvenței împotriva debitoarei Societatea ASPECT IMPEX MOB SRL și are ca termen de judecată data de 07.02.2019.

Două executări silite

Al doilea dosar cu nr. 8331/320/2017 se află pe rolul Judecatoriei Târgu-Mureș privind Societatea MOBEX S.A. în calitate de creditor în contradictoriu cu Societatea INTERCOM CONSTRUCTEXPERT S.R.L. în calitate de debitor având ca obiect emiterea unei ordonanțe de plată. Soluția pe scurt la data de 28.11.2017 a fost de a admite cererea formulată de creditoarea MOBEX SA în contradictoriu cu debitoarea INTERCOM CONSTRUCTEXPERT SRL. În acest context, s-a demarat procedura executării silite.

Al treilea dosar cu nr. 7605/320/2018 se află pe rolul Judecatoriei Târgu-Mureș privind societatea MOBEX S.A. în calitate de creditor în contradictoriu cu Societatea INDORMUR EXIM S.R.L. în calitate de debitor având ca obiect emiterea unei ordonanțe de plată. Soluția pe scurt la data de 23.08.2018 a fost de a admite cererea formulată de creditoarea MOBEX SA în contradictoriu cu debitoarea INDORMUR EXIM SRL. În acest context, s-a demarat procedura executării silite.

Ultimul dosar cu nr. 14692/320/2018 se află pe rolul Judecatoriei Târgu-Mureș privind societatea MOBEX S.A. în calitate de reclamantă în contradictoriu cu Societățile ROMOSET COMIMPEX SRL și RUSDECOR SRL în calitate de pârâte, având ca obiect acțiune în răspundere contractuală. În acest context, s-a demarat procedura regularizării cererii de chemare în judecată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE