Share

Home / Joburi / Primăria Târgu-Mureș caută muncitori și un inspector

Primăria Târgu-Mureș caută muncitori și un inspector

Muncipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante la serviciul public administrația serelor, parcurilor și zonelor verzi, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de inspector de specialitate la Biroul administrativ și desfacere, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor floricultor la Formația II parcuri, candidații au nevoie de studii generale/medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul agricol sau curs de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor și o vechime de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor instalator la Serviciul dendro-floricol, candidații au nevoie de studii generale/medii cu curs de calificare în meseria de instalator instalații de încălzire centrală și o vechime de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor floricultor la Serviciul dendro-floricol, candidații au nevoie de studii generale/medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul agricol sau curs de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor și o vechime de minimum 5 ani.

Dosarele se pot depune până în 19 noiembrie, ora 12.00, după care urmează proba scrisă/practică în 26 noiembrie de la ora 10.00 și interviul în 3 decembrie de la ora 10.00.

Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3, camera 85 și la secretarul comisiei de concurs la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Firmă mureșeană de prestigiu face angajări! Între bonusuri, al 13-lea salariu și venituri de 200 % pentru orele suplimentare.

O companie mureșeană, aflată în topul angajatorilor din județ, caută operatori. Hirschmann România, investiție austrică …

Share
Share