Share

Home / Cultură / Concert Emeric Imre și Jimi Laco la Festivalul Alter-Native 26
Emeric Imre și Jimi Laco (Sursă foto: Facebook)

Concert Emeric Imre și Jimi Laco la Festivalul Alter-Native 26

Emeric Imre este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un artist profund, cu o fire poetică, ale cărui bucurii și tristeți sunt împărtășite publicului prin intermediul compozițiilor sale. S-a născut la Cluj și a moștenit de la tatăl său dragostea pentru muzică. Prin muzica sa, dăruieşte publicului faţete de viaţă, cu „speranţa într-o lume care să redescopere frumosul şi esenţa vieţii trăite cu iubire şi pace”.

Jimi Laco este unul din cei mai apreciaţi instrumentiști din România. A copilărit în Cluj și provine dintr-o familie de muzicieni. Din 1994 până în prezent a cântat împreună cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din întreaga Europă la chitară, vioară, bouzouki și nu numai. Are de asemenea colaborări cu Orient Expres, Adrian Berinde, Emeric Imre și alţi artiști din ţară.

Cei doi muzicieni vor concerta la Palatul Culturii în cadrul Festivalului Internațional de Film de Scurt-metraj Alter-Native vineri, 9 noiembrie, la ora 20.20.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduş: reparații capitale la două cămine culturale

În lista cu obiectivele de investiții pentru anul 2019, Primăria orașului Luduș a cuprins efectuarea …

Share
Share