Home / Joburi / Spitalul din Târnăveni angajează

Spitalul din Târnăveni angajează

Spitalul Municipal „Dr. Gh. Marinescu” organizează concurs pentru ocuparea a 7 posturi contractuale temporar vacante de asistent medical generalist la Compartiment Primire Urgențe (2 posturi), 4 posturi de asistent medical generalist și unul de infirmier la Obstretică-Ginecologie, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concursul pentru posturile de asistent medical generalist, candidații au nevoie de studii postliceale, studii superioare de scurtă durată/superioare, fără vechime.

Pentru a putea participa la concursul pentru postul de infirmier, candidații au nevoie de 12 clase și cursul de infirmier. Nu este necesară vechime.

Dosarele se pot depune până în 13 noiembrie la sediul instituției, urmând proba scrisă în 21 noiembrie, practică în 27 noiembrie și interviul în 4 decembrie, toate de la ora 10.00.

Relații suplimentare se găsesc la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiție în grafic la Târnăveni

Sala de Sport de la Gimnaziul ”Avram Iancu” este aproape de finalizare, a anunțat joi, …