Ligia Voro, premiu pentru Cel mai bun editorialist mureşean Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

Ligia Voro, premiu pentru Cel mai bun editorialist mureşean

Jurnalista Ligia Voro, redactor şef al revistei economice Transilvania Business şi senior editor al cotidianului Zi de Zi din Tîrgu Mureş, a fost distinsă joi, 8 noiembrie, în cadrul Galei aniversare a Studioului Teritorial TVR Tîrgu Mureş, cu premiul pentru Cel mai bun editorialist din mass media mureşeană. Evenimentul a fost organizat pentru a marca împlinirea unui deceniu de la prima emisie a Studioului Teritorial TVR Tîrgu Mureş şi a fost găzduit de sala de spectacole a Teatrului „Ariel” din Tîrgu Mureş.

„E o recunoaştere că presa scrisă încă nu a murit”

Unul din cei mai experimentaţi şi valoroşi jurnalişti din judeţul Mureş, Ligia Voro şi-a început activitatea la săptămânalul Jurnalul de Mureş, în anul 1998. De-a lungul anilor, a lucrat în mai multe redacţii: Ziarul de Mureş, Zi de Zi, Citynews, Televiziunea Tîrgu Mureş, Punctul şi Transilvania Business.

„Este un premiu onorant, e o recunoaştere că presa scrisă încă nu a murit, deşi i se tot cântă prohodul de ani de zile. Mulţumesc echipei TVR, prietenilor mei de la TVR pentru acest premiu şi vă urez mulţi, mulţi ani înainte, cu reportaje faine şi cu ştiri faine”, au fost cuvintele colegei noastre Ligia Voro.

Premianţii serii

Pe lista jurnaliştilor premiaţi s-au mai aflat, la diverse categorii: Szombatfalvi Katalin (TVR Tîrgu Mureş), Vasile Braic (TVR Tîrgu Mureş), Rákóczi Kinga (Radio Tîrgu Mureş), Valeriu Russu (Radio Tîrgu Mureş), Szucher Ervin (Krónika) şi Bartha Libeg Zsuzsanna (Agerpres).

Totodată, au mai primit distincţii echipa care gestionează site-ul Radio Tîrgu Mureş şi Marian Jurgiu, preşedintele Festivalului Internaţional Virginia Zehani, pentru „Cel mai prolific parteneriat”.

TVR Tîrgu-Mureş, „echipă mică, care face eforturi susţinute”

Echipa TVR Tîrgu Mureş a fost felicitată de reprezentanţi ai autorităţilor judeţene, respectiv de Mircea Duşa – prefectul judeţului Mureş şi Alexandru Cîmpeanu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, precum şi de Mircea Neacşa – directorul TVR 3.

„Vreau să le mulţumesc colegilor noştri care fac tot posibilul ca noi să menţinem aceeaşi grilă de programe, comparabilă cu cea a celorlalte studiouri teritoriale, cu toate că noi suntem cei mai puţini. O echipă mică, care face eforturi susţinute, totuşi, să păstreze acelaşi ritm. Le mulţumesc pentru că împreună reuşim să fim o echipă, o familie”, a spus Cristian Georgescu, coordonatorul Studioului Teritorial TVR Tîrgu Mureş.

Susţinere pentru Excelenţă

Programul galei aniversare a conţinut un minirecital al Cvartetului Tiberius, care a fost distins cu o diplomă şi o plachetă aniversară, precum şi momente susţinute de câţiva din cei mai talentaţi elevi ai Liceului Vocaţional de Artă din Tîrgu Mureş, care au fost premiaţi de conducerea TVR Tîrgu Mureş: Nagy Kristina, Iulia Teodora Todoran, Petho Rebeka, Alexia Aştelian, Cosmin Cotârlă.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE