Share

Home / Joburi / Unitatea militară 0526 angajează

Unitatea militară 0526 angajează

Unitatea militară 0526 scoate la concurs în vederea încardării din sursă externă, 1 post contractual de popota de unitate, absolvent de studii civile generale, fără vechime în specialitatea studiilor, anunță Monitorul Oficial.

Actele la concurs se pot depune până în 21 noiembrie, ora 16.00 la sediul unității din str. Apicultorilor, nr. 2. Va urma proba scrisă-test grilă în 12 decembrie.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, între orele 8.00-16.00 la numărul de telefon 0265 254 455 la Serviciul de Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, persoană de contact slt. Petra Virgil Ioan, numărul de telefon 0742 269 290.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DGASPC Mureș angajează

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea locurilor vacante …

Share
Share