Share

Home / Business / Angajări la Aeroportul Transilvania!

Angajări la Aeroportul Transilvania!

Aeroportul Transilvania angajează momentan pe cel puțin 6 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată.

Pentru postul de inspector de specialitate, candidații au nevoie de studii superioare, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 19 noiembrie, zilnic între orele 8.00 și 16.00.

Pentru a putea participa la concursul pentru cele două posturi de impiegat informații aviație, candidații au nevoie de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, aspect fizic plăcut, disponibilitate la efort prelungit, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale, să fie apți fizic și psihic și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 19 noiembrie.

Pentru a putea participa la concursul pentru cele două posturi de operator handling, candidații au nevoie de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, cunoștințe de operare PC, disponibilitate la efort prelungit, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale, să fie apți fizic și psihic și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 16 noiembrie, între orele 8.00 și 16.00.

Pentru postul de instalator, candidații au nevoie de studii minime de 10 clase, un certificat de calificare de instalator, o experiență de minimum 3 ani și un permis de conducere categoria B. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 13 noiembrie, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii privind condițiile și bibliografia necesare fiecărui post, vizitați site-ul aeroportului www.aeroportultransilvania.ro, secțiunea Informații publice.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Topul Firmelor Mureșene. Larix Com Impex, furnizor de ceaiuri, cosmetice și plante medicinale

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți …

Share
Share