Angajări la Aeroportul Transilvania! Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 7950 Vizualizări

Angajări la Aeroportul Transilvania!

Aeroportul Transilvania angajează momentan pe cel puțin 6 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată.

Pentru postul de inspector de specialitate, candidații au nevoie de studii superioare, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 19 noiembrie, zilnic între orele 8.00 și 16.00.

Pentru a putea participa la concursul pentru cele două posturi de impiegat informații aviație, candidații au nevoie de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, aspect fizic plăcut, disponibilitate la efort prelungit, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale, să fie apți fizic și psihic și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 19 noiembrie.

Pentru a putea participa la concursul pentru cele două posturi de operator handling, candidații au nevoie de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, cunoștințe de operare PC, disponibilitate la efort prelungit, o stare de sănătate corespunzătoare funcției pentru care candidează, atestată pe bază de documente medicale, să fie apți fizic și psihic și să nu aibă cazier. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 16 noiembrie, între orele 8.00 și 16.00.

Pentru postul de instalator, candidații au nevoie de studii minime de 10 clase, un certificat de calificare de instalator, o experiență de minimum 3 ani și un permis de conducere categoria B. Pentru acest post, dosarele se pot depune până în 13 noiembrie, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii privind condițiile și bibliografia necesare fiecărui post, vizitați site-ul aeroportului www.aeroportultransilvania.ro, secțiunea Informații publice.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE