Home / Sport / Mureș-Cluj 2-5, la puncte, în Liga III

Mureș-Cluj 2-5, la puncte, în Liga III

Distribuie

Etapa a XII-a din seria V a Ligii III de fotbal a adus în fața celor trei echipe ale județului Mureș cele trei reprezentante ale județului Cluj. Toate cele trei echipe mureșene erau clasate sub adversarele clujene, care au obținut 5 puncte, față de doar două obținute de către mureșene. Ambele puncte au fost câștigate pe teren propriu, astfel încât se poate spune mai degrabă că acestea au pierdut câte două puncte. Cea mai bine clasată formație mureșeană, Avântul Reghin a reușit egalarea pe teren propriu în fața echipei secunde a clujenilor de la CFR. Oapeții au deschis scorul în debutul partidei de pe stadionul Avântul, prin Valentin Costache, iar Florin Truța a reușit să egaleze în minutul 83, menținându-și echipa pe locul 6, cu 20 puncte.

Singura care a cedat a fost CS Iernut, care a pierdut la limită în deplasarea de la Sănătatea Cluj și se menține și ea pe locul ocupat înaintea etapei, penultima poziție, cu doar 6 puncte. Singurul gol al întâlnirii l-a înscris abia în minutul 85 fostul jucător al FC Municipal Târgu-Mureș, Dan Roman.

 

În continuare, în căutarea victoriei

A treia echipă mureșeană din serie, MSE Târgu-Mureș nu reușește să-și regleze cadența în prima ediție în acest eșalon. După victoria din deplasare în etapa a doua, când au câștigat cu 4-2 la Gaz Metan Mediaș 2, urmată de cea de pe teren propriu cu AFC Hărman, scor 2-1, târgumureșenii au mai reușit doar trei rezultate de egalitate, toate pe teren propriu și rămâne cu cele 9 puncte pe locul 12. În această etapă formația „vișinie” a avut ca adversară pe Unirea Dej Partida s-a încheiat 1-1, cu două goluri înscrise în prima repriză, ambele în urma unor greșeli grave ale celor doi portari. În minutul 25 mureșeanul Dudas Levente a profitat de indecizia portarului dejenilor și a deschis scorul, dar după doar 8 minute oaspeții au egalat prin Andrei Moldovan, primind „pasa” de la portarul mureșenilor, care a ieșit din poartă și nu a reușit să prindă sau să respingă mingea. MSE a avut în partea a doua câteva situații de a obține o nouă victorie, dar nici în superioritate numerică din minutul 75 nu a reușit acest lucru. Cea mai mare ocazie i-a aparținut aceluiași Dudas, în debutul reprizei secunde, scăpat singur cu portarul. Rareș Ruja a reușit spre final să trimită în poartă, dar fusese semnalizat în ofsaid și s-a ales doar cu un cartonaș galben. În minutele de prelungire Moldovan Tamas de la gazde a fost accidentat grav în careul oaspeților, dar centralul nu a acordat nimic și a fluierat finalul imediat după reluare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.