Victorie greu conturată Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 65 Vizualizări

Victorie greu conturată

Echipa feminină de baschet CSM Târgu-Mureș a obținut cea de-a cincea victorie în cadrul grupei B a Ligii Naționale de Baschet.

Mureșencele s-au impus pe teren propriu în etapa a VIII-a, prima a returului, scor 59-46 (15-13, 17-20, 19-4, 8-9) cu CSM Alexandria.

Favorite certe în fața singurei echipe fără victorie din grupa B și după ce doar în urmă cu nici două săptămâni le învinseseră în deplasare cu 57-49, elevele antrenorului Ionel Brustur au reușit abia după pauză să se desprindă, dar au cedat și de această dată două din cele patru sferturi ale întâlnirii. După un start neașteptat de echilibrat, mureșencele au reușit spre finalul primului act să se desprindă la 6 puncte, dar au cedat inițiativa și oaspetele au redus până la prima pauză diferența la un singur coș. A fost un sfert în care favoritele nu și-au asumat responsabilitatea aruncărilor de la distanță, iar în echipa teleormănencelor s-a remarcat Mihaela Mihai, fostă jucătoare și la Nova Vita Târgu-Mureș, marcatoarea primelor 10 puncte ale echipei sale. Evoluția neconvingătoare a gazdelor a continuat și în sfertul al doile, oaspetele reușind să preia conducerea și la vestiare s-a intrat cu avantaj minim de partea acestora.

Fără replică la reluare

Emoțiile din tabăra gazdelor au fost rapid risipite la reluare. Bazate în mare parte pe evoluția unei singure jucătoare, oaspetele nu au mai reușit să țină pasul. Un aspect foate important, echipa din Alexandria a înscris primele puncte din sfertul trei după aproape opt minute de joc, și acelea din aruncări libere, de către aceeași Mihaela Mihai, iar până la ultima pauză acestea au mai reușit un singur coș. Nu au strălucit și în ultimul act, deși l-au câștigat în fața unei echipe care s-a mulțumit cu avantajul luat și a evoluat spre final mai mult cu rezervele.

O victorie conturată abia după pauza mare, dar fără obișnuitele emoții de final. Mureșencele se mențin în fruntea clasamentului, dar șefia este provizorie, deoarece Phoenix Știința Constanța are un joc mai puțin disputat și doar o înfrângere, și aceea la „masa verde”, în urma folosirii unei jucătoare fără drept de joc.

Marcatoarele CSM au fost: Mészáros Kata 16 puncte, Angel Robinson 12, Mihaela Maxim 8 (2×3), Bianca Voica 7, Antonia Radu 6, Cristina Badi 4, Andreea Feiseș 3, Diana Ignat 2, Alexandra Bobar 1. A mai jucat Georgiana Plăvițu.

Cele mai bune marcatoare pentru CSM Alexandria au fost Mihaela Mihai, cu 19 puncte (1×3) și Cătălina Crăciunescu 12 (2).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE