Share

Home / Cultură / “Magie și culoare” la Sighişoara

“Magie și culoare” la Sighişoara

Asociația Artiștilor Plastici Alma Mater Castrum Sex Sighișoara și Municipiul Sighișoara organizează, în perioada 10 noiembrie – 7 decembrie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică – Sala Sander, Expoziția de pictură “Magie și culoare”.

Expoziția cuprinde picturi realizate de elevi ai Școlii Gimnaziale “Zaharia Boiu”, Liceului Teoretic “Joseph Haltrich”,  Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga”, Școlii Gimnaziale “Miron Neagu”, Școlii Gimnaziale “Șaroș pe Târnave”, Liceului Tehnologic “Timotei Cipariu” și Clubului Copiilor Mediaș,  îndrumați de profesorii de artă plastică Dorin Stanciu, Agoston Zsolt și Purcariu Petru.

“Evenimentul oferă copiilor șansa de a fi cunoscuți prin intermediul lucrărilor ce abordează tehnici variate și stiluri distincte, remarcându-se prin acuratețea expresiei plastice și prin forța îmbinărilor cromatice”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Graficiana Szotyori Anna expune la Galeria Art Nouveau

Târgumureșenii pasionați de artele plastice sunt invitați la vernisajul expoziţiei de grafică a artistei Szotyori …

Share
Share