Home / Recomandări zi de zi / Cele mai noi informații despre oferta de locuințe din Târgu Mureș și din județ, în Mureșul Rezidențial II, o ediție specială a cotidianului Zi de Zi.

Cele mai noi informații despre oferta de locuințe din Târgu Mureș și din județ, în Mureșul Rezidențial II, o ediție specială a cotidianului Zi de Zi.

După succesul primei ediții, din vara acestui an, echipa cotidianului mureșean Zi de Zi pregătește o nouă ediție specială: Mureșul Rezidențial II, 2018-2019. Ziarul este un instrument de promovare numeroaselor proiecte rezidenţiale dezvoltate, a soluţiilor eficiente utilizate în construirea imobilelor, a materialelor folosite, a ingeniozităţii arhitecturale, dar și a dezvoltatorilor, investitorilor, antreprenorilor în imobiliare. Furnizorii de materiale de construcții, mobilier, utilități, instalații de încălzire, dar și cei care se ocupă de amenajări interioare au, de asemenea, posibilitatea de a apărea într-un produs special care va oferi cea mai amplă imagine asupra construcției de locuințe în județul Mureș.
Veți afla cine și construiește în Târgu Mureș și împrejurimi, la ce prețuri și ce proiecte imobiliare sunt derulate în celelalte orașe ale județului.
Mureșul Rezidențial, Ediția a II-a, va avea 48-60 de pagini și va ajunge la punctele de difuzare a presei, la abonații cotidianului Zi de Zi, beneficiind și de distribuție controlată (la companii ale căror salariați au posibilitatea de a investi în locuințe noi), la instituții, clădiri de birouri și diverse locații publice. Conținul produsului Mureșul Rezidențial 2018–2019 va fi postat și on-line pe pagina www.zi-de-zi.ro, pagină media cu peste 180.000 de vizitatori unici în luna octombrie 2018. Alte detalii, în curând!

Accesând link-ul următor, puteți parcurge conținutul Ediții I a Mureșului Rezidențial

https://www.zi-de-zi.ro/wp-content/uploads/2018/07/Muresul-Rezidential-Final-pdf.pdf

 

Florin Marcel Sandor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Navetiștii din Cotuș (Sângeorgiu de Mureș), umiliți pe banii lor!

O cititoare a cotidianului Zi de Zi din satul Cotuș, aparținător comunei Sângeorgiu de Mureș, …