Șase din șase, fără set pierdut Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

Șase din șase, fără set pierdut

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a obținut sâmbătă, pe teren propriu, a șasea victorie cu 3-0, cu ACS Volei CSM Sibiu de această dată, în etapa a VI-a a seriei Vest a Diviziei A. Mureșencele conduc în clasamentul seriei, cu 18 puncte, și rămân în continuare singura echipă fără set pierdut. Sibiencele păreau a fi prima adversară cu care își puteau testa potențialul, astfel încât echipa antrenorului Predrag Zukovic a luat în serios din start întâlnirea și s-a impus fără mari emoții în primul set, câștigat cu 25-12. Jocul oaspetelor a arătat totuși altfel în comparație cu adversarele din etapele trecute, replica a fost una în creștere, astfel încât pe întraga durată a partidei au evoluat mai mult jucătoarele de bază, cu mult mai puține schimbări. Deși s-a conturat mai greu, partida s-a încheiat tot în minimum de seturi, următoarele două fiind câștigate la 16 și 20.

A fost în schimb o primă partidă susținută pe teren propriu de către mureșence în care adversarele au jucat un volei de calitate. Adversara ocupa locul 3 în serie, cu trei victorii și două înfrângeri, ambele pe teren propriu, aceasta fiind prima înfrângere suferită în deplasaree. Una dintre înfrângeri a fost la limită, 2-3 cu FC Argeș Pitești, ocupanta locului secund, dar aceasta a rămas și ea în urmă după această etapă, cedând oarecum surprinzător cu 0-3 partida susținută la Oradea cu CSU din localitate.

CSM Târgu-Mureș va juca în etapa viitoare în deplasare, la CSM Timișoara, apoi pe teren propriu cu SCMU Craiova și va încheia turul la Pitești, un ultim joc în acest an care se anunță mai dificil.

Formația mureșeană a evoluat cu următoarea componență: Carmen Arniceru, Diana Vereș, Carmen Dițu, Cora Niță, Raisa Ioan, Irina Andreica, Laura Molnar-libero, Florina Murariu, Mara Dumitrescu, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic, Karina Murariu-libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE