Soții Bărbulescu, Cotraco: „Fiecare șut e de fapt un pas înainte” Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1078 Vizualizări

Soții Bărbulescu, Cotraco: „Fiecare șut e de fapt un pas înainte”

Cotraco, o microîntreprindere care a reușit să se situeze pe locul 1 în Topul Firmelor realizat de Camera de Comerț și Industrie Mureș la categoria de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, este într-o continuă creștere, însă există multe piedici peste care soții Bărbulescu reușesc să treacă cu brio de fiecare dată.

„Anul 2018 a fost extrem de scurt, zic eu, nu avem timp de noi din păcate în această economie românească turbată, când nu există predictibilitate și când sunt probleme la nivel național”, ne-a spus Bogdan Bărbulescu.

„Mă bucur că atât eu, cât și soțul meu ne simțim atât de bine în această seară, că petrecem timpul cu oameni ca noi, care sunt încă pe val, pentru că e foarte greu să mergi înainte. Nu se mișcă toate cum am vrea noi să se miște și ne dorim oameni buni cu care să lucrăm, însă ne bucurăm să avem o echipă fidelă, minunată, oameni care își doresc să mai creștem, dar din păcate încă nu se poate, pentru că tinerii pleacă din țară. Noi încet, încet, îmbătrânim ca echipă, suntem tot aceeași oameni care încearcă să se dezvolte, să lupte, să realizeze ceva”, a spus Mihaela Bărbulescu.

Tot ea a avut și un sfat pentru tinerii care vor să reușească în acest context economic dificil. „Le recomand tinerilor care vor să ajungă și ei în top să fie perseverenți. Noi avem o vorbă pe care o spuneam încă de la începutul carierei. Ori de câte ori primeam câte un șut, ne durea foarte tare și eram extrem de frustrați, însă ne îmbărbătam unul pe celălalt și ne spuneam că fiecare șut e de fapt un pas înainte și asta ne-a adus aici. Așa am reușit să rămânem optimiști și să avem curajul să mergem mai departe. Pur și simplu urmează-ți drumul, ai încredere în tine. Încrederea aceasta este cea mai importantă, cred. Nu în ultimul rând, un pic de tupeu. Când eram la începuturi, soțul meu m-a învățat că este foarte important ca cel cu care negociezi, să nu vadă cât ești de micuț, ci să vadă cât ești de puternic: trebuie să nu îți arăți micimea, ci partea mare din tine, să fii un leu când mergi la negocieri. Așa acei oameni vor avea încredere să facă afaceri cu tine”, a concluzionat proprietara companiei.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE