Anunţ pentru valorificarea deșeurilor provenite din înlocuirea și schimbarea unor parapete metalice, de pe drumurile județene, precum și a unui semafor dezafectat în localitatea Sâncraiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Anunţ pentru valorificarea deșeurilor provenite din înlocuirea și schimbarea unor parapete metalice, de pe drumurile județene, precum și a unui semafor dezafectat în localitatea Sâncraiu de Mureș

Județul Mureș anunță organizarea la sediul din municipiul Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 1, Județul Mureș, în data de 26 noiembrie 2018, începând cu orele 1100, a licitației publice cu strigare pentru valorificarea deșeurilor provenite din înlocuirea și schimbarea unor parapete metalice, de pe drumurile județene, precum și a unui semafor dezafectat în localitatea Sâncraiu de Mureș.

Preţurile iniţiale de pornire la licitaţie sunt:

Nr.crt. De Denumire produs Preț inițial de vânzare lei/kg cu TVA
1.  1. Fier 0,65

Prețul de pornire nu include şi operaţiunile de încărcare/descărcare şi transport al deșeurilor, de la locul actual de depozitare.

Licitația publică cu strigare se va desfășura la sediul vânzătorului din municipiul Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 1, etajul II – Sala mică de ședințe.

Procedura aplicată este licitație publică cu strigare, cu adjudecare la cel mai mare preț ofertat.

Regulamentul pentru valorificarea prin licitație publică cu strigare a deșeurilor provenite din înlocuirea și schimbarea unor parapete metalice, de pe drumurile județene, precum și a unui semafor dezafectat în localitatea Sîncraiu de Mureș, poate fi accesat pe site-ul www.cjmures.ro, Secțiunea Relații și informații publice, rubrica Anunțuri.

Ofertanții au obligația achitării taxei de participare de 500 lei, în numerar la casieria Consiliului Județean Mureș, camera 74, până la termenul prevăzut pentru depunerea documentelor necesare în vederea participării la licitație.

Ofertanții pot fi persoane fizice sau juridice, care îndeplinesc condițiile prevăzute la articolul 13 din Regulamentul pentru valorificarea deșeurilor.

În situația în care bunurile/deșeurile scoase la licitație publică cu strigare nu se adjudecă la licitația organizată în data de 26 noiembrie 2018, aceasta se va relua la data de 3 decembrie 2018, orele 1100, respectiv 10 decembrie 2018, orele 1100, în aceeași locație.

Bunurile/deșeurile scoase la licitație publică cu strigare, pot fi văzute în municipiul Târgu-Mureș,  strada Pavel Chinezu nr. 8 și în localitatea Gornești, jud. Mureș.

Relații suplimentare despre deșeurile provenite din înlocuirea și schimbarea unor parapete metalice, de pe drumurile județene, precum și a unui semafor dezafectat în localitatea Sâncraiu de Mureș şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii cumpărători spre a fi admişi la licitaţie, se pot obţine la numărul de telefon 0265/263211, interior 1276, persoana de contact doamna Marcela Moldovan – consilier, Compartiment Patrimoniu, Servicii Publice.

(Comunicat de presă, CJ Mureş)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE