Campionii sporturilor cu motor, încântaţi de „Transilvania Motor Ring” Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 310 Vizualizări

Campionii sporturilor cu motor, încântaţi de „Transilvania Motor Ring”

Foşti şi actuali campioni ai sporturilor cu motor s-au declarat foarte mulţumiţi de condiţiile oferite de circuitul de viteză din cadrul complexului „Transilvania Motor Ring”, a cărui inaugurare oficială a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie. Investiţia, în valoare de 58,1 milioane de lei, aparţine Consiliului Judeţean Mureş, iar complexul construit în zona Cerghizel – Cerghid este considerat cel mai mare complex pentru sporturi auto din România şi singurul de acest fel din Transilvania.

„Este ceva special pentru România”

„În România este practic primul circuit adevărat, cu toate condiţiile de motor-sport adevărat. Mai există şi alte locaţii, şi aici amintesc Adâncata şi circuitul pe care îl am eu, dar ce am eu este doar pentru a face şcoală. Acum suntem pe un circuit veritabil, un circuit care lipsea din peisajul automobilistic românesc şi cred că nu poate fi decât de bun augur că s-a făcut acest lucru. Eu l-am parcurs (circuitul – n.r.), dar nu acum, ci cu altă ocazie, este un circuit interesant, are şi diferenţe de nivel, lucru care îi dă o particularitate, este ceva special pentru România mai ales, un circuit care, teoretic ar trebui să facă multe lucruri bune în automobilismul sportiv.”

Titi Aur

“Este o investiţie foarte bună”

„Sunt destul de apropiat de oraşul Târgu-Mureş şi ştiu demult despre circuit, mi se pare o idee extraordinară şi cred că este o investiţie foarte bună pentru tot judeţul şi poate pentru toată ţara. Sunt convins din ce văd că la Târgu-Mureş se va dezvolta foarte mult sportul cu motor şi cred că nu numai sportul cu motor, ci vor fi foarte mulţi copii care vor învăţa multe lucruri despre maşini, cred că vor fi mulţi care îşi vor face o profesie. Sunt multe meseriic are se practică pe lângă maşini.”

Mihai Leu

„Mi s-a părut foarte, foarte interesant”

„Acest circuit este probabil cel mai tehnic circuit pe care am fost. La prima urcare cum îi spunem noi mi s-a părut foarte, foarte interesant şi cred că toţi care sunt aici se bucură de aceste eveniment frumos.”

Lucian Răduţ

„Investiţia este benefică”

„Mă bucur că în oraşul nostru s-a putut construi aşa un circuit. Pe vremea noastră, când am concurat în centru sau în Ady a fost foarte periculos, aşa că investiţia este benefică.”

Tóth Gyula, Târgu-Mureş, multiplu campion naţional la motociclism cu ataş

„Sunt cel mai fericit târgumureşean”

„Pot să zic că sunt poate cel mai fericit târgumureşean astăzi, pentru că am reuşit să particip la deschiderea circuitului.”

Emil Boroş, Târgu-Mureş, campion naţional la Rally Cross în 2018

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE