Duel mureșean disproporționat în Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Duel mureșean disproporționat în Cupa României

Singura partidă programată pentru prima etapă a Cupei României la futsal a fost cea dintre CSM Târgu-Mureș și a doua reprezentantă a județului Mureș, Pro-Tineret Sighișoara. Jocul s-a disputat luni seara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș și a fost câștigată de echipa antrenorului Lucian Nicușan cu scorul de 9-2 (6-1). A fost singurul meci al acestei faze deoarece în cele două ligi din campionatul de futsal au mai răma doar 17 cluburi și pentru a rămâne numărul necesar pentru „optimi” o echipă trebuia eliminată. Sighișorenii au ocupat ultimul loc în precedenta ediție a ligii secunde, dar târgumureșenii au fost gazde deoarece veneau din postura de club nou înființat, iar prima fază în competiția eliminatorie s-a disputat într-un singur tur.

Superioritate evidentă a liderului

Jocul din Cupa României avea o favorită certă, CSM fiind liderul ligii secunde într-un clasament de 8 echipe, cu primele patru la egalitate de puncte, departajate de golaveraj, în timp ce sighișorenii ocupă locul 7, cu o singură victorie în cinci partide. În jocul din etapa a doua a turului acestei ediții târgumureșenii au învins cu 12-4 și era de așteptat ca victoria să nu fie o problemă. Scorul a fost deschis relativ târziu, abia în minutul 7, ținând cont de faptul că în prima repriză s-a înscris de șapte ori. Surprinzător, sighișorenii au reușit la scurt timp egalarea, dar în partea a doua a reprizei au mai încasat cinci goluri. Jocul de după pauză a decurs mult mai calm, deși spre final în teren se simțea o tensiune nejustificată ținând cont de scorul de pe tabelă. CSM a reușit primul gol al părții a doua abia spre jumătatea reprizei, dintr-o lovitură liberă de pe la 9 metri fructificată de Crișan și imediat scorul a ajuns la 8-1. Pe un contraatac oaspeții au mai reușit să puncteze o dată, după care Țipău a stabilit scorul final în urma unei combinații rapide.

Campionatul va continua la sfârșitul acestei săptămâni cu etapa a VII-a, una în care ambele formații mureșene vor evolua pe teren propriu, având ca adversare două echipe cu câte 9 puncte, la egalitate cu prima clasată, CSM. Aceasta va întâlni sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 16.00, formația secundă a gălățenilor de la United, iar Pro Tineret va primi duminică, ora 17.00, vizita echipei Fortius Buzău.

Golurile formației CSM au fost înscrise de: Robert Crișan (min. 7 și 28), Szabo Zsolt (10), Szöcs László (11, 15), Vlad Țipău (12, 19, 38) și Andrei Boroș (29).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE