FOTO: Victorie la final de tur pentru fetele de la Viitorul Reghin Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1129 Vizualizări

FOTO: Victorie la final de tur pentru fetele de la Viitorul Reghin

Ultima etapă a turului seriei  1 a ligii secunde la fotbal feminin a adus la Reghin confruntarea dintre echipa gazdă, Viitorul Reghin și Selena Constanța, într-un duel direct pentru locul 3 din clasament. După un meci aprig disputat, echipa gazdă s-a impus în cele din urmă cu un gol marcat în minutul 90 de Alina Roxana Casoni.

„A fost ultima etapă din turul acestui campionat în care am întâlnit un adversar foarte puternic. Practic a fost un meci direct pentru cea de a treia poziție în clasament. Ne bucurăm că am reușit să terminăm pe podium acest tur de campionat cu o echipă mult schimbată, multe fete ne-au plecat din cauza problemelor financiare. Cu toate acestea,  pot spune că am avut un sezon neașteptat de bun, cu trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Am promovat patru, cinci jucătoare, așa cum o facem în fiecare an, și acest lucru a dat roade. Meciul cu fetele de la Constanța  a fost unul dificil, felicit echipa oaspete pentru că au în componență niște jucătoare foarte bune. Totodată,  le felicit pe fetele mele pentru ambiția și dăruirea care au avut-o pe teren, atât la acest meci cât și pe întreg turul de campionat. Caracterul lor a contat foarte mult, am sperat până în ultimul minut, fapt pentru care am reușit victoria la final. Returul campionatului se va relua în luna martie a anului viitor, vom continua pregătirile până în decembrie, iar din ianuarie vom relua antrenamentele. E foarte greu să aspiri la un loc mai sus în clasament, în special din cauza bugetului, unul extrem de redus, fapt pentru care nu putem face față, iar jucătoarele pleacă. Ne mulțumim cu banii ce-i primim de la Primărie, de parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, plus ajutorul sponsorilor. Aici, vreau să mulțumesc domnului Mircea Olteanu de la IRUM SA care ne-a ajutat foarte mult”, ne-a declarat Vasile Costan, antrenorul celor de la Viitorul Reghin.

„Ne bucurăm că am încheiat acest tur de campionat cu o victorie”

Alina Roxana Casoni a ajuns la cota de trei goluri marcate în acest tur de campionat, bucuria celor trei puncte fiind împărtășită alături de întreaga echipă care și-a luat la revedere de la suporteri cu o victorie.

„În acest tur de campionat am marcat trei goluri, nu am fost golgheter din păcate deși mi-am dorit acest lucru. Au fost colegele mele mai bune, și au marcat mai multe goluri, spre binele echipei. Meciul cu fetele de la Constanța a fost unul foarte dificil, am intrat în jocul lor, dar până la urmă am reușit să marcăm practic la ultima fază de poartă. Ne bucurăm că am încheiat acest tur de campionat cu o victorie”, a spus Alina Roxana Casoni, autoarea golului victoriei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE