Tinerii popicari mureșeni, dublă la tineret și juniori Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Tinerii popicari mureșeni, dublă la tineret și juniori

Ambele echipe de popice tineret ale cluburilor târgumureșene au obținut victorii în deplasare în cadrul Campionatului Național pe echipe. La feminin, în turneul II al junioarelor Electromureș Romgaz Târgu-Mureș, după turneul câștigat la Târgu-Mureș a încheiat și turneul disputat pe arena din Hunedoara pe locul I, cu un total de 3213 p.d. Sportivele antrenate de Orosz István s-au evidențiat prin omogenitate, toate obținând rezultate de peste 500 popice doborâte. Rezultatele individuale ale jucătoarelor, în ordinea valorii, au fost următoarele: Szabo Julia Emese 554  p.d., Seres Bernadett 543 p.d., Bato Judit Katalin, 541 p.d., Maria Ciobanu 537 p.d., Ana Maria Poetașu 534 p.d., Fekete Réka, 504  p.d. Din lot au mai făcut parte Suciu Henrietta și Ábrám Monika.

La turneu a participat și echipa de junioare de la CSM Târgu-Mureș, alcătuită din fete de 13-16 ani. Echipa a avut evoluție promițătoare,

clasându-se la terminarea competiției pe locul V. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Roxana Bordianu, cu 463 p.d. și Fancsali Jessica 462 p.d.

În clasamentul general conduce Electromureș Romgaz cu 10 pct (6420 p.d.), fiind urmată de Siderurgica Hunedoara, cu 6 puncte (5689 p.d.) și Conpet Petrolul Ploiești 6 pct. (5675 p.d.). Următorul turneu este programat pe data de 28 noiembrie, la Ploiești.

Record la juniori reușit de mureșeni

În competiția băieților la juniori s-a disputat etapa a II-a a Campionatului Național, etapă în care echipa de juniori CSM Târgu-Mureș s-a impus duminică pe arena Complexului Sportiv Gheorgheni

din Cluj-Napoca cu scorul de 3335 p.d.-3190 p.d. în fața formației CSM Satu-Mare. Trecând peste punctele obținute pentru victorie, rezultatul constituie un nou record național pe echipe la juniori. Sportivii antrenorului Seres Jozsef și-au asigurat victoria încă din primul schimb, după rezultatele de excepție obținute de către Fekete Hunor și Szász Attila, care au reușit să doboare 595, respectiv 596 popici. S-a mai evidențiat de asemenea Benke Zoltán (15 ani), cu 576 p.d., dar și ceilalți trei componenți, Szaász Tibor, Koto Kálmán și Benke Zoltán au reușit rezultate de peste 500.

De la CSM Satu-Mare cele mai bune rezultate a fost obținute de Ciprian Cubitchi, cu 556 p.d. și Gabriel Sabău, cu 553.

În competiția băieților următoarea etapă, a III-a va avea loc la Târgu-Mureș, în data de 9 decembrie, când vor întâlni CFR Cluj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE