Workshop „How to build YOU” la Târgu-Mureș Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 380 Vizualizări

Workshop „How to build YOU” la Târgu-Mureș

În weekendul 17-18 noiembrie, hotelul Plaza Târgu-Mureș, găzduiește evenimentul „How to build YOU” realizat de Anamaria Marocico, fondator Quantum Minds NLP.

„În tumultul vieții tale observi că automatizarea, securitatea financiară, locul tău de muncă și chiar dispariția finanțelor îți produc nesiguranță în ceea ce privește ziua de mâine. V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni au capacitatea de a rezolva cu succes orice conflict care le apare în cale în așa fel încât să aibă integritate și încredere în propriile decizii? Sau vi s-a întâmplat vreodată să fiți blocați în propriul punct de vedere? Câți dintre voi ar vrea să învețe să negocieze într-o situație de conflict, o modalitate win-win, când aceea situație pare de fapt blocată sau compromisă? Poate, este unul dintre voi o asemenea persoană? Cred că toți avem această abilitate, însă sunt…acei oameni care par să poată face asta în mod consecvent, în permanență. Par să aibă o formulă magică la îndemână. Am o veste bună. Această abilitate poate fi învățată și rafinată, în funcție de talentul pe care tu îl ai în acest moment. Dacă ai avea soluții clare și integritate în ceea ce faci, ar fi asta ceva ce ți-ar stârni interesul? Dacă da, acest workshop îți este dedicat ție!”, a scris Anamaria Marocico pe pagina evenimentului.

Anamaria Marocico

Anamaria Marocico este trainer of NLP certified by Crafting Minds, life & Business Coach, Certified Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy™ and Hipnotherapy, fondator Quantum Minds NLP, absolventă Universitatea de Arte Târgu Mureș, Artele Spectacolului- Regie și bineînțeles, antreprenor.

Organizatorii promit că veți pleca din acest curs cu tehnici solide care vă vor rămâne pentru vă crea singuri cele mai excelente rezultate în carieră, relații, familie și sănătate.

Workshopul va avea loc în ambele zile între orele 10.00 și 20.00. Costul este de 130 euro de persoană (100 euro cu însoțitor) și include coffee break și pauză de masă. Pentru înscrieri și mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook a evenimentului, „How to build YOU? Descoperă-te pe tine, excelent!”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE