Home / Administratie / Ziua Informării Preventive

Ziua Informării Preventive

Marți 13 este zi declarată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) drept Ziua Informării Preventive în România. Începând cu anul 2011, IGSU a identificat această oportunitate de diseminare a informațiilor cu caracter preventiv prin organizarea acestui eveniment ori de câte ori data de 13 pică într-o zi de marți.
„Cu ocazia zilei Informării Preventive și sub sloganul „Preveniți Ghinionul” se vor desfășura activități specifice de informare și educare a populației scopul final fiind conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor de zi cu zi.
Colegii noștri de la Serviciul pregătire pentru intervenție și rezistența comunităților împreună cu serviciul de inspecție și prevenire a incendiilor vor desfășura activități de informare preventivă la mai multe instituții de învățământ din municipiile Târgu-Mureș și Târnăveni. Pe lângă intervenția în cazul producerii unor situații de urgență, instruirea și educația populației cu privire la modul de comportare în cazul producerii unei situații de urgență, constituie o prioritate pentru Inspectorat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, pe pagina de Facebook a instituţiei.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de prevenire a faptelor antisociale în școli

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au continuat activitățile …