Home / Administratie / Lucreția Cadar: „În acest loc există spiritualitate”

Lucreția Cadar: „În acest loc există spiritualitate”

Printre cei prezenți la momentul de sărbătoare prilejuit de  slujba de binecuvântare a Centrului cultural-catehetic „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din Bistra Mureșului oficiată, marți, 13 noiembrie de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost și Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

„În ajun de Postul Crăciunului am avut în comuna noastră un eveniment deosebit de important. În satul Bistra Mureșului s-a sfințit de către Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Centrul cultural-catehetic „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon”. Oameni mulți, prezență deosebită, o stare sufletească deosebită, dovadă că în acest loc există spiritualitate, există o preocupare a preoților din comună pentru creștinii noștri în ce privește asigurarea condițiilor necesare locuitorilor comunei. Scopul acestui centru  din Bistra  Mureșului este acela de a realiza și găzdui diferite activități  sub supraveghierea părintelui Sergiu Andone. De fiecare dată inițiază tinerii în diferite ocupații. Prin derularea acestor activități învață tineretul să facă fapte bune, să facă lucruri de calitate, și de ce nu, să întărească credința tinerilor în biserică, să fie mai bine ancorați în viața de zi cu zi a credinței noastre ortodoxe”, a precizat Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sală de sport multifuncțională, proiect propus de elevii din Ibănești

În cursul zilei de marți, 8 iunie, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a avut …