Home / Cultură / „Miss Liberty – Ultimul madrigal”, o premieră a Naționalului mureșean alături de Teatrul din Chișinău

„Miss Liberty – Ultimul madrigal”, o premieră a Naționalului mureșean alături de Teatrul din Chișinău

Cu ocazia Centrenarului, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu Mureş a produs în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal” de Mircea M. Ionescu, în regia lui Elemér Kincses.

Spectacolul va avea premiera la Chișinău, în data de 21 noiembrie, urmat de o a doua reprezentație, în data de 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu.

Următoarea reprezentație a spectacolului este programată la Alba Iulia, la Casa Studenților din localitate, în data de 5 decembrie, de la ora 19.00.

Târgumureșenii vor putea viziona în premieră spectacolul „Miss Liberty – Ultimul madrigal” sâmbătă, 8 decembrie și duminică, 9 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Biroul de P.R. al Companiei Liviu Rebreanu.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, au la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro

Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveştile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. Ce clipe îşi amintesc aceştia? Unde îi vor duce poveştile lor? Visul american chiar există?

Din distribuţia spectacolului fac parte actori ai Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș și ai Teatrului Mihai Eminescu din Chișinău: Cristian Iorga, Dan Melnic, Petru Hadârcă, Anatol Durbală, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Diana Decuseară, Alexandru Pavel, Ale Țifrea. Scenografia îi aparține Mariei Miu, iar regia tehnică lui Nicu Băgăian.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curs de desen cu emisfera dreaptă

Reprezentanții PIXEL Photo Studio Târgu Mureș au anunțat, pe pagina de Facebook a studioului, demararea …