Reuniune de suflet cu trupa Folk,Frate! la Reghin Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 849 Vizualizări

Reuniune de suflet cu trupa Folk,Frate! la Reghin

Trupa Folk,Frate! împlinește în acest an 12 ani de activitate, fapt pentru care s-a hotărât să facă un mini turneu de cinci concerte. În periplul lor prin țară,  trupa vine și în Reghin, mai exact pe  23 noiembrie, ora 21:00  în  Dogma Pub.

Folk Frate! nu este o trupă cu un debut clasic: a fost întâi de toate o reuniune de prieteni,  transformată ulterior  într-un proiect profesionist de muzică tânără. Numele lor are un public pe măsura concertelor de până acum, public pe care trupa îl așteaptă ca pentru o reuniune de suflet.

„Ne bucurăm mult să revenim la Reghin. Nu întâmplător cântăm cu o saptămână înainte de 1 decembrie,  ultima oară am fost în Reghin acum câțiva ani chiar de Ziua Națională  și am rămas cu o amintire frumoasă de atunci”, ne-a declarat  Tudor Olaru, responsabilul cu vocea și chitara bass din cadrul trupei.

Alături de de Tudor, vor colora muzical seara din ”Dogma”, Mircea Ungureanu – voce și chitară, Ionuț Leopea – voce și Sebastian Macovei – tobe și percuții .

„Cantăm destul de tare pentru o trupă folk, în sensul că volumul e tare , cel puțin așa ni s-a spus, dar nu  destul de tare pentru o trupă rock,  așa că numele ne-a rămas Folk,Frate!. La fiecare concert  trupa propune un show cu bucurie, veselie și voie bună. E normal să avem și noi momentele noastre de melancolie, dar ne trece repede”, a menționat  Tudor Olaru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE