Home / Deda / Arhiepiscopul Alba Iuliei, în mijlocul credincioșilor din Filea

Arhiepiscopul Alba Iuliei, în mijlocul credincioșilor din Filea

Credincioșii din localitatea Filea, comuna Deda, au avut parte marți, 13 noiembrie, de un oaspete special, în persoana Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei,care a oficiat slujba de binecuvântare a noii capele mortuare din localitatea Filea, comuna Deda.

„Îi mulțumim în primul rând Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei că a ținut să fie prezent în această zi deosebită în mijlocul credincioșilor din Filea. Această vizită a domniei sale se datorează jertfei și lucrării care s-a ridicat în Parohia Filea. Această capelă mortuară s-a ridicat  prin munca și prin implicarea deosebită a părintelui Ionuț Cadar și prin implicarea și sprijinul Primăriei Deda, reprezentată de doamna primar Lucreția Cadar”, a  precizat părintele Valentin Vârva, Protopop  Ortodox al Reghinului.

În cuvântul său, ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a adus mulțumiri celor care și-au pus strădania în realizarea capelei mortuare din Filea, cu îndemnul la o apropiere față de Dumnezeu și la milostenie față de cei nevoiași.

„Se cuvine să mulțumim părintelui Ionuț Cadar pentru hărnicia de care a dat dovadă. Ajutat de oameni cu inima largă și mână generoasă, a reușit să ridice acest edificiu. Cu adevărat sfinția sa se validează ca un osânduitor în ogorul bisericii, ca un slujitor bun și credincios. Mulțumim și celor care l-au secondat în realizarea acestei lucrări care este una frumoasă și utilă. Rog pe bunul Dumnezeu, stăpânul talanților,  să-i răsplătească, acum și în veacul viitor”, au fost cuvintele Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Citeste si:  Octava de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor la Schitul din Stânceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ÎPS Irineu: „Să ne deschidem inimile cu cheia convertirii sau a pocăinței și să mergem înainte”

În zilele de 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022, Părintele Arhiepiscop Irineu a fost …