Share

Home / Business / Cursuri noi la Camera de Comerţ şi Industrie Mureş

Cursuri noi la Camera de Comerţ şi Industrie Mureş

Departamentul de Formare Profesională a Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş organizează un curs de inspector/ referent resurse umane (40 de ore) în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie 2018.

Potrivit unui comunicat de presă, examenul se va desfăşura în data de 12 decembrie 2018, cursurile se vor desfăşura de luni până vineri, de la ora 16.00, iar tariful este de 600 de lei/persoană.

Înscrierile se pot face la adresa de e-mail cursuri@cciams.ro, la numărul de fax 0265-269.219, sau la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş din Târgu-Mureş, strada Primăriei nr. 1, etaj 1, sala 106.

Pentru înscriere sunt necesare: copie după Cartea de Identitate, copie după diploma de studii (minim liceu), cerere de înscriere completată, adeverinţă de la medicul de familie (în prima săptămâna de curs), acord pentru prelucrare de date cu caracter personal şi contract de formare profesională.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail anca_redes@yahoo.com sau la numărul de telefon 0265-269.218.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Frank Hajdinjak (CEO, E.ON România), în dialog cu sindicaliştii

CEO-ul E.ON România, Frank Hajdinjak, a dialogat vineri, 15 februarie, timp de câteva minute, cu …

Share
Share