Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută bucătar și muncitori

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută bucătar și muncitori

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante. Unul este de bucătar la Bloc Alimentar și două sunt posturi de muncitor necalificat la același Bloc Alimentar, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de certificat de calificare pentru meseria de bucătar.

Pentru a putea participa la concurs pentru posturile de muncitor necalificat, candidații au nevoie doar de 8 clase, fără condiții de vechime.

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, cam. 4107 (Birou organizare) până în 21 noiembrie, de luni până vineri între orele 13.00-15.30. Vor urma testarea psihologică (care nu constituie probă de concurs) în 26 noiembrie, proba scrisă în 28 noiembrie de la ora 9.00 și interviul în 3 decembrie de la aceeași oră.

Pentru informații suplimentare, apelați la Biroul Organizare, la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura), la avizier sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul de Urgență Târgu-Mureș angajează consilier juridic

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs, conform Hotărârii Guvernului 286/2011, cu modificările și …

Share
Share