Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută electrician

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută electrician

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de electrician, Formația II, la Serviciul Tehnic, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă sau certificat de calificare în meseria de electrician.

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, cam. 4107 (Birou organizare) până în 28 noiembrie, de luni până vineri între orele 13.00-15.30. Vor urma testarea psihologică (care nu constituie probă de concurs) în 5 decembrie, proba scrisă în 7 decembrie de la ora 9.00 și interviul în 11 decembrie de la aceeași oră.

Pentru informații suplimentare, apelați la Biroul Organizare, la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura), la avizier sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Personalul medico-sanitar ar putea ieși la pensie la cerere, fără penalități

Personalul medico-sanitar ar putea ieşi la pensie la cerere, fără penalităţi, corespunzător încadrării în locurile …

Share
Share