Scor record obținut de CSM la baschet Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Scor record obținut de CSM la baschet

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș a obținut un scor record în partida disputată pe teren propriu în fața formației bucureștene CN „Aurel Vlaicu” 128-51 în etapa a VIII-a din grupa valorică C a Ligii Naționale. Scorul pe sferturi (34-14, 24-14, 35-11, 35-12) spune totul despre diferența de valoare dintre cel două formații.

Având în față o echipă care obținuse (totuși) o singură victorie în 7 etape, mureșenii au abordat, așa cum era de așteptat, cu seriozitate jocul, chiar și pentru a oferi spectacol suporterilor. De remarcat faptul că toți cei 11 jucători trecuți pe foaie de antrenorul George Trif au evoluat cel puțin 10 minute, toți reușind să înscrie cel puțin două coșuri. Deși nu au forțat nici aruncările din afara semicercului, șapte dintre ei au reușit și cel puțin câte o „treiță”, cu un total de 11 reușite, din doar 20 de tentative, față de 3 din tot atâtea încercări ale adversarilor.

 

Joaca de-a baschetul

Având în vedere aceste date, partida nu a avut practic istoric, echipa bucureșteană reușind cât de cât doar în prima jumătate a primului sfert să țină scorul mai strâns, după care jocul a devenit mai degrabă un galop de sănătate, o joacă „de-a baschetul”, un în care mureșenii au avut în ultimul sfert avantaj de chiar peste 80 de puncte.

Vladislav Șolopa 21, Ernests Kalve 20 (2×3), Goran Martinic 17 (3), Alin Borșa 13 (1), Sánta Szabolcs 11, Engi David Rosenfeld 11 (1), Kilyén Örs 10 (2), Steff Norbert 9 (1), Daniel Ștețca 6 (1), Dragoș Onea 6, Bölöni Tamás 4.

De la oaspeți doar Mingote și Ciucă au înscris peste 10 puncte, cu 14, respetviv 12.

CSM se menține pe prima poziție, fiind singura echipă neînvinsă și vor avea un joc la fel de lejer și în etapa viitoare, ultima din tur. Aceasta se va disputa miercuri, 21 noiembrie, iar mureșenii vor juca în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj, cu ultima clasată, Universitatea, echipă fără nici o victorie, învinsă și de către adversara mureșenilor de sâmbătă seara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE