Home / Administratie / Spațiu generos pentru procesare, la Filea

Spațiu generos pentru procesare, la Filea

Distribuie

În localitatea Filea, comuna Deda, s-a  realizat în urmă cu  opt-nouă  ani o investiție în vederea amenajării unui  centru de colectare a laptelui pentru realizarea de produse tradiționale omologate care să se poată realiza în această construcție care dispune de spațiile necesare pentru colectare de lapte, inclusiv pentru prelucrarea laptelui. Spațiul este momentan nefolosit, fiind în proprietatea primăriei Deda, care face o invitație celor interesați să investească și să pună în valoare acest spațiu.

„În momentul de față, fondurile europene care se pot accesa pentru agricultură nu pot face obiectul dotării acestui spațiu și implementării unui proiect, de aceea consider că trebuie cunoscut acest lucru de către cei care doresc să realizeze o asemenea investiție în zona noastră. Am vizitat în acest zile acest spațiu și într-adevăr este un spațiu care merită interes, în care merită învestit, având în vedere că și materia primă necesară din zonă o putem asigura, în funcție de necesarul dorit. Avem spațiu, unul deosebit de bine realizat, avem laptele materia primă, așteptăm investitori dornici să pună pe picioare o afacere pentru ei, și în același timp să valorificăm materia primă existentă în zona noastră, laptele de vacă, de capră și de oaie. Doritorii se pot adresa primăriei comunei Deda la telefonul 0265.556.312 pentru  relații suplimentare.Acest spațiu este al primăriei Deda, care poate fi pus în valoare de un investitor pentru un centru de colectare sau orice altă activitate care se încadrează în obiectul de activitate prelucrarea laptelui, inclusiv a cărnii. Locația beneficiază de un spațiu de 120 mp, amenajat, pregătit pentru orice investiție de procesare, fie a laptelui fie  a cărnii”, a precizat Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.