Share

Home / Comune / Primăria comunei Ibănești caută inspector

Primăria comunei Ibănești caută inspector

Primăria comunei Ibănești organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție temporar vacante de inspector, clasa I, gradul profesional principal, în cadrul Compartimentului Relații cu Publicul și Registru Agricol, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul finanțe, specialitatea finanțe-bănci sau în științe administrative, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani și inițiativă, creativitate și disponibilitate de deplasare în teren.

Dosarele se depun la sediul primăriei Ibănești din str. Principală, nr. 708, Ibănești până în 23 noiembrie, ora 14.00. Vor urma proba scrisă în 27 noiembrie de la ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției, pe site-ul www.ibanesti.ro sau la numărul de telefon 0265 538 300, e-mail ibanesti@cjmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

4 locuri de muncă disponibile la D.G.A.S.P.C. Mureș

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 3 …

Share
Share