Home / Timp liber / Workshop cărți OH la Târgu-Mureș

Workshop cărți OH la Târgu-Mureș

Duminică, 9 decembrie, de la ora 9.20, va avea loc un workshop de o zi pentru specialiștii de carduri OH.

Workshopul reprezintă o introducere și consolidare a felului în care se utilizează cardurile OH. Este pentru specialiștii care încă nu folosesc cardurile OH și sunt interesați de ele sau pentru cei care le au deja și doresc să își clarifice sau să consolideze modul în care le folosesc.

„Conceptul cardurilor asociative a fost inspirat de psihologia Gestalt, psihologia umanistă, munca lui Carl Jung, perspectiva miturilor și arhetipurilor lui Joseph Campbell și abordările terapeutice orientate spre soluție. Cardurile OH încurajează propria interpretare a înțelesurilor fără a adera la ideologii și fără a fi nevoie de intervenția „expertului”. Acest proces face posibilă explorarea diferențelor de percepție, proiecție, transfer, simulare, cunoaștere, intuiție și semnificație. Se nuanțează în același timp diferențele și similaritățile între indivizi”, spune Iulia Sara, organizatoarea workshopului.

Înscrierile se fac pe site-ul www.oh-cards.ro la rubrica de evenimente. Prețul biletelor este de 384 lei sau 400 lei în ziua worlshopului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Transair Agency, sediu nou adaptat cerințelor actuale

Transair Agency, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite agenții de turism din județul Mureș, …