Zilele jocurilor – boardgamers convention pentru toate vârstele, la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

Zilele jocurilor – boardgamers convention pentru toate vârstele, la Târgu Mureș

Zilele jocurilor – boardgamers convention este cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din România. Ediția de anul acesta va avea loc la Teatrul Național Târgu Mureș, în perioada 23-25 noiembrie.

Conform unui comunicat remis de către Asociația Culturală Zilele Jocurilor, în cadrul târgului se vor putea juca cele mai noi și populare jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție. Va exista și o zonă special amenajată în care designerii de jocuri își vor putea testa prototipurile împreună cu vizitatorii și va avea loc și o nouă ediție a concursului de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului la o editură internațională de succes.

„La a patra ediție ne așteptăm la un număr record de participanți, târgul a crescut la fiecare ediție. Așteptăm să vină familii cu copii, jucătorii ocazionali, dar și cei înrăiți, cu colecții de sute de jocuri. Oferta de jocuri care va fi prezentă în cadrul târgului este cea mai mare din țară, iar distribuitorii vin cu prețuri speciale pentru cei care vor să cumpere cadouri de Moș Nicolae sau de Crăciun. Am ajuns la a patra ediție și lumea știe deja că la Zilele jocurilor poți veni și doar să te joci, nu trebuie să știi jocurile de dinainte sau să stai să citești regulamente. Pe lângă multe concursuri și promoții avem și deja tradiționala tombolă, concursul de design și finala campionatului național de Catan, cel mai popular joc din România” a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Târgul Zilele jocurilor va fi deschis de vineri, 23 noiembrie, ora 10:00, până duminică 25 noiembrie, ora 17:00, la Teatrul Național Târgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii se găsesc pe www.bgcon.ro sau pe https://www.facebook.com/events/262459000994022/

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE