Home / Joburi / Angajări în Miercurea Nirajului

Angajări în Miercurea Nirajului

Primăria orașului Miercurea Nirajului organizează concurs pentru ocuparea a două posturi publice de execuție, și anume inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului de urbanism, cadastru, agricol și amenajarea teritoriului din Aparatul de Specialitate al Primarului Orașului Miercurea Nirajului și consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului de buget – finanțe și resurse umane din Aparatul de Specialitate al Primarului orașului Miercurea Nirajului, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitatea studiilor de un an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul contabilitate, vechimea nefiind necesară.Dosarele se pot depune până în 9 decembrie la sediul instituției din str. Bocskai Istvan, nr. 54, Miercurea Nirajului. Vor urma proba scrisă în 20 decembrie de la ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Mai multe detalii puteți afla la sediul instituției, la numărul de telefon 0265 576 004 sau la e-mail mniraj@cjmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Unirii Principatelor, moment de aleasă simțire românească la Reghin

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată vineri, 24 ianuarie, la Casa Municipală de Cultură …