Spitalul Clinic Județean de Urgență caută asistent medical Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 917 Vizualizări

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută asistent medical

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical generalist la Secția Clinică Neurologie, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii de liceu cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarul se poate depune la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, camera 4107 de luni până vineri între orele 13.00 și 15.30 până în 4 decembrie. Vor urma testarea psihologică (care nu constituie probă de concurs) în 10 decembrie, proba scrisă în 12 decembrie de la ora 10.00 și interviul în 14 decembrie de la ora 9.00.

Informații suplimentare se pot obține la camera 4107, la telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura), la avizier sau pe site www.spitalmures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE